Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark har varit verksamma i Göteborg sedan 1982 och är idag ett av de större konsultbolagen i Sverige inom VVS, Sprinkler, Energi, Miljö, Styr- och Övervakning. Vi är närmare 60 medarbetare på vårt kontor i centrala Göteborg. Genom att ta tillvara våra olika personligheter och kompetensområden bygger vi ett bolag som präglas av våra värderingar. De sammanfattas med följande värdeord; Engagemang, Samarbete, Kvalitet, Anställningstrygghet, Öppenhet och Glädje.

Delägare och medarbetare är delaktiga i vår verksamhet och arbetar med alla typer av projekt. I vår verksamhet ingår alla typer av projekt så som kontor, skolor, hotell, idrottsanläggningar, badhus, bostäder, industrier, handelslokaler och nöjesparker med mera. Genom vår breda kompetens och gedigna kontaktnät kan vi hjälpa till med alla fastighetsrelaterade projekt, stora som små.

För oss är det viktigt att arbeta hållbart och med hög kvalitet, både i projekt och internt. Vi är ISO-certifierade inom både kvalitet och miljö.

Läs mer om oss nedan:

Intresse-/medlemsorganisationer

Rent DagvattenFEBYSBSC
Svenska badbranschenSwedish Green Building CouncilSvensk solenergi logga

Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark AB

Elof Lindälvs gata 1, 414 51 Göteborg (Vägbeskrivning)
031-704 25 00