Arbetsplats & Kultur

Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmarks mål är att vara bäst! För att lyckas med vårt mål lägger vi stor vikt vid att utveckla dina kunskaper och ge dig möjlighet att utvecklas som person. Vi hjälper dig att hitta rätt förutsättningar för att du ska kunna överträffa våra kunders förväntningar och vi utmanar dig för att du ska kunna överträffa dina egna förväntningar.

Våra medarbetare har alla en stor vilja att utvecklas. Vi har tillsammans skapat en organisation som bygger på delaktighet, transparens och en strävan efter att alltid utmana. 

Hos oss på Andersson & Hultmark hittar du ett bra arbetsklimat blandat med en stor portion ödmjukhet och humor.

Läs mer under Vilka är vi?

Vi söker en sprinklerprojektör

Vi söker en sprinklerprojektör för att möta våra kunders efterfrågan på våra tjänster!

Vi söker dig med erfarenhet av sprinklerprojektering. En fördel är om du innehar certifikat “Behörig ingenjör vattensprinkler” SBF 1018:2 eller har erforderlig utbildning och erfarenhet för att certifiera dig.

Du är en ansvarsfull person med engagemang kring projektledning/projektering. Du blir en viktig kugge i den fortsatta utvecklingen av vår sprinklergrupp.

I arbetet ingår allt från utredningar i tidiga skeden till projektering samt uppföljning i förvaltningsskedet. Vi värdesätter en hög social kompetens, affärsmässighet och en god teknisk kunskapsnivå.

Vi ser fram emot din ansökan!
Vi vill ha din ansökan senast den 17:e januari 2022.

Frågor ställs till:
VD Tobias Bodén, 031-704 25 21 eller via e-mail rekrytering@aohab.se

Har Du andra kompetenser eller specialkunskaper som Du tror vi är intresserade av? Kontakta oss på ovanstående kontaktuppgifter. 

Ingenjörsbyrån Andersson & Hultmark AB

Elof Lindälvs gata 1, 414 58 Göteborg (Vägbeskrivning)
031-704 25 00