Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/59/151259/aohab.se/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

klimat- & energianalyser

Redan i projekteringsfasen kan vi simulera klimatet i hela byggnaden eller delar av den. På så sätt får vi möjlighet att dimensionera de tekniska systemen optimalt och dessutom se hur olika byggnadstekniska åtgärder påverkar inomhusklimatet.

energianalyser
Med hjälp av energianalyser kan vi reducera fastighetens energianvändning. Den ekonomiska betydelsen av minskad energianvändning är redan i dag betydande och i framtiden kommer en effektiv energianvändning att vara än mer viktig och lönsam.

energideklaration av byggnad
Enligt lag skall de flesta byggnader som byggs, säljs eller hyrs ut i Sverige vara energideklarerade. Vi tar fram energideklarationer för de byggnader som omfattas av kravet.

Vi har ett flertal certifierade (SP/Sitac) energiexperter enligt 12§ Lag om energideklaration för byggnader. Vi utför förutom energideklarationer även energiberäkningar och energiutredningar.