Senaste nytt
Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /storage/content/59/151259/aohab.se/public_html/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

Hoppet = 70% minskad klimatpåverkan!

 Hoppet word

Hoppet - ett innovationsprojekt för fossilfri byggnation!

Nu är det lite drygt ett halvår sedan vi hade en nyhet om förskolan Hoppet. Projektet har sedan dess arbetat vidare med en systemhandling och har precis påbörjat bygghandlingsprojekteringen.

Nu har vi dessutom fått beräkningsresultatet från de klimatberäkningar som genomförts och glädjande visar dessa att det arbete som genomförs har stor positiv inverkan på byggnadens klimatpåverkan jämfört med en jämförbar skola i Göteborg. Beräkningar visar att Hoppet når en minskad klimatpåverkan på nära 70 % för de stora byggdelarna.

Ingenjörsbyrån Andersson & Hulmark är med och projekterar VVS-installationerna samt Styr- och Övervakning i förskolan. Vi ansvarar även för Energi och Inomhusklimat.

Vi är stolta över att få vara med i detta spännande och viktiga projekt. Förhoppningsvis ger detta projekt ett avtryck inom branschen för framtiden.